Bara fiske

Följ med på fiske äventyr som drar igång så fort det hugger,

En hel vanlig dag.

Kategori: Allmänt

 
Jaså då ska klockan ringa nu igen. 05:30 är det dags att stiga upp för lite gädd mete.  Bryggde kaffe och hoppade in i bilen för att hämta 2 killar till, Thomas och Jimmy skulle med på äventyr idag.   Så när vi kom fram och allt var lastat i båten så begav vi oss ut. lite synd att motorn funkar lite dåligt så vi tog tag i årorna.. det var lite trögt på morgonen. tror första gäddan högg ordentligt runt 12 snåret, Då fisk thomas kämpa..
Den var 102 cm och vägde 7.10 kg, en skaplig bit..
 
Men som sagt så har inte vi alla lika tur och dra dom stora fast man är ute varje dag..  Sen kom pjäs nr 2  också av samma kille..
 
Denna var på 6,5 kg dock kollade vi aldrig längden, men nog 1 meter dock,, haha ja ja jag har fastnat
 
sedan så gick de inte så vidare för mig/simon  Tappade 2 st när man skulle göra de berömda mothugget, dom var nog skapliga dom med.. men isf kommer dom upp en annan dag..    så totalt var de 4 landade. dom där 2 småa fick inte plats på bild dock.  

Eller ja en fisk fick plats!
 
Mot kvällen såg vi en tok som trollade i de kålsvarta mörkret medans vi var på väg in till land.   sen bjuder jag på nån bild till..
 
En liten lykta som vi fixade till..

Och en tragisk olycka vid håvningen,,, R.I.P Abu som fick vara med sen en sen vår.. . tror det blir en Savage-gear sen nästa,, Dock vet jag inte vilken fiske affär man ska gå in på, Tänk om grejerna inte håller ännu en gång..!   Skitfiske  Nya tag imorgon 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: